Uw portefeuille login
Bank ten Cate & Cie Logo
Menu

Werken voor onze cliënten

De lat ligt hoog in de persoonlijke dienstverlening aan onze cliënten. Een succesvolle keuze, die ertoe heeft bijgedragen dat Bank ten Cate & Cie een gestage groei doormaakt. Wij komen daarom graag in contact met private bankers en zelfstandige Vermogensbeheerders, om vrijblijvend te praten over de mogelijkheden die onze organisatie biedt.

Wij zijn onafhankelijk en zelfstandig. Geen onderdeel van een grote financiële groep. Wij voeren geen eigen beleggingsfondsen. Vermogensbeheer en Beleggingsadvies zijn onze kernactiviteiten. Alle overige bankdiensten staan als service ter beschikking aan onze cliënten. Kortom, werken bij Bank ten Cate & Cie betekent werken voor onze cliënten. In een heel persoonlijke relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Hierbij onderscheiden wij ons door een te allen tijde degelijk, transparant beleggingsbeleid en een goede performance, met een ondersteunende infrastructuur die volledig up-to-date is.

De bank is gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam. Onze private bankers werken vanuit huis en wonen door het hele land. Zo staan we dicht bij onze cliënten. Voor onze private bankers betekent dat veel zelfstandigheid, flexibele werktijden en volop ruimte voor eigen initiatieven. De ideale dienstverlener voor onze cliënten is niet alleen deskundig op financieel gebied, maar ook commercieel, assertief en cliëntgericht. De Private Banker van Bank ten Cate & Cie is er voor de cliënt. Niet andersom.

Private banking mag volop in beweging zijn, Bank ten Cate & Cie is stabiel op koers. Andere banken zijn druk bezig de klant centraal te stellen, wij doen al tientallen jaren niet anders. Veel persoonlijk contact met de cliënt en een eersteklas service staan bij onze private bankers en Beleggingsadviseurs centraal.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Stuur ons een e-mail naar info@banktencate.nl